Geçmişten gelen tecrübelerimiz sonucunda yeniden ortaya çıkardığımız bu yöresel lezzeti, 2007 yılında müşterilerimizin beğenisine sunduk. Türkiyede ilk defa konserve çiğköfteyi üreterek bir yeniliğe daha imza attık. Bugün 3000 m2'lik alana sahip üretim tesisimiz ile, Türkiye ve yurtdışında ki geniş şube ağı ve çok sayıda satış noktasına kaliteli ürün ve hizmeti ulaştırmaktayız.
Kalite ve hijyenden asla ödün vermeyen, üretim ve hizmet kalitesi ile tercih edilen, müşteri memnuniyetine odaklanmış bir kuruluş olmaktır.
Gıda Güvenliği (ISO 22000) kuralları çerçevesinde üretim yapan, müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik çalışan, çevreye ve topluma saygılı bir kuruluş olmaktır.
Güven, saygı ve insan sağlığını temel ve değişmez kural olarak benimsemek.
Arkamızda bize ve kendilerine inanan çalışanlarımız oldukça biz, gün geçtikçe çok daha büyük başarılara adımızı yazdırabiliriz. Çünkü biliyoruz ki sizin isteğiniz, bizimse tecrübemizin uyumlu bir ortaklığı var.
CV Gönder